Pungent Shopping - All The Darrick That'S Fit To Print.

Kul att göra med flera

Kul att hitta på lite extra kul när det finns lite extra tid över. Det finns ju många saker som man kan göra och som man kan hitta på och som är roligt att göra. Man kan passa på att  bowla i stockholm lite när det är så att man har lite tid över för att göra det. Det finns så mycket som man kan göra och hitta på och som man tycker är kul att göra.
Vi brukar gå och bowla tillsammans med släkten lite då och då och det brukar vara lite trevligt. Ja det finns mycket som man kan göra och hitta på som är skoj. Det är ju mycket som man kan göra när det kommer till det. 

Bra att man har mycket att välja på

Ja det är ju kul att det finns så mycket som man kan göra och hitta på som alla i familjen kan vara med på. Så är det ju med bowling, det är ju lätt för alla att vara med på ett hörn och få prova på hur det känns att spela det och att bli bättre och bättre. Det är ju smidigt på det sättet att det kostar inte mycket och är något som passar olika åldrar och som gör att man kan göra saker som man tidigare inte har gjort. Så man kan passa på att göra nåt som är roligt och kul och smidigt. 
Då kan bowling vara en bra ide och något som kan passa en att göra när man känner för det. Ja det är bra att hitta saker som man tycker är roliga och som man vill hålla på med. Det finns ju så mycket som är kul och om man gör det så blir det inte så svårt att få till det. Ja det är bra att kolla upp vad som finns.